Slefuitorul de diamante | Diamond Cutter

Cărți & Cursuri

coperta cartii diamond cutter de geshe michael roach in romana„Șlefuitorul de diamante”: Învățătură străveche despre succesul în afaceri și în viață


În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.

 

Click pentru detalii ...

Michael Roach este primul american care a obținut titlul de Geshe, doctoratul pe linia Budismului Tibetan. După ce a studiat timp de 22 de ani in Tibet, a primit o ultima misiune din partea maestrului sau, anume sa se întoarcă în New York si sa aplice învățăturile budiste într-un business cu diamante. Împreună cu alți 3 fondatori și un împrumut de 50.000$ au pornit Andin Diamond International. Compania a avut una din cele mai rapide creșteri din istoria Wall Street. În 2009 avea o cifră de afaceri de 250 milioane de dolari, moment în care a fost cumpărată de Warren Buffet, al 3-lea om bogat din lume. In Diamond Cutter,

Michael povestește cum a folosit ințelepciunea antica Tibetana pentru a face din Andin International una din cele mai de succes firme din New York. Cartea este împărțită pe 3 nivele . Primul este traducerea învățăturii Diamond Sutra, predata de Buddha acum 2500 de ani, și conține o serie de dialoguri între Buddha și Subhuti, unul din discipoli lui apropiați. Al doilea nivel conține explicații și cele mai bune comentarii din tradiția budista referitor la învățătura lui Buddha. Iar al 3-lea nivel se bazează pe experiența lui Michael de 17 ani cât a fost vice-președintele companiei și ne explică cum putem pune cu succes în practică aceste principii în business și în viața de zi cu zi.

Modul simplu cum a pus în cuvinte această învățătură antica face cartea cu atât mai valoroasă și ușor de înțeles pentru oricine își dorește succes pe toate planurile.

Comandă Șlefuitorul de Diamante !
 Comandă cartea audio !

 

Management Karmic: Primesti Ce Oferi Atat In Afaceri Cat Si In Viata


Bestseller international, tradusa, în 22 de limbi, cartea Management Karmic a apărut acum și în limba romana. Este mult-așteptata continuare a cărții „Șlefuitorul de Diamante”, prima carte scrisa de Geshe Michael Roach, carte care a fost supra-numita biblia în domeniul afacerilor.

Poți descoperi Legile Karmice din aceasta carte în doar 58 de minute : Ințelepciunea antica din est și experiența reala din afaceri își dau mâna în acest ghid scurt și practic, care oferă un plan pas-cu-pas ce te va ajuta să adopți o maniera de a munci și de a trăi prin care să ai succes.

 

Click pentru detalii...

Management Karmic este o carte de mici dimensiuni (170 pagini) cu un mesaj revoluționar. Răstoarnă mentalitatea tradițională din afaceri afirmând simplu că ajutându-i pe alții să aibă succes – furnizori, clienți, chiar și competitori – este cheia reală pentru succes în viață și în afaceri.

Cartea folosește trei exemple principale, sau studii de caz la care se fac referință pe tot parcursul ei; o fabrică, o universitate și un salon de înfrumusețare. Astfel că îți poți faci o idee corectă despre cum poți aplica în domeniul tău de activitate, fie că activezi în industrie, servicii sau organizații non-profit.

Sfaturile sunt simple și practice. Aceasta nu este un text religios, se axează pe modul cum o idee atât de simplă îți va îmbunătăți rezultate în carieră și în afacere dar în același timp îți va îmbunătăți și calitatea vieții personale și a comunității din jurul tău.

Karma : Pentru orice îți dorești de la viață, trebuie mai întâi să oferi acel lucru altcuiva.

Adesea folosim termenul „karma” pentru a evidenția ideea că ceea ce oferi, același lucru vei primi. Problema cu această definiție este că te ține într-un mod pasiv, ca și când viața ți se întâmplă ție.

Autorii definesc karma prin intermediul „tiparelor mentale” sau „impresiile” ce te forțează să percepi lumea înconjurătoare așa cum este momentan. Tu produci cauzele acestor impresii mentale prin toate alegerile pe care le faci în gândire, în cuvinte și în acțiunile tale către ceilalți. Așadar poți, în mod conștient și intenționat, prin gânduri, vorbe și fapte, să manipulezi realitatea ta în mod direct – literalmente, poți creea orice îți dorești să vezi în afacerea și în viața ta.

Ideea este să îți pui atenția pe gânduri, vorbe și fapte cu un scop specific în minte. Atâta timp cât produci cauzele potrivite, rezultatele similare vor apărea.

Cartea Management Karmic iți dezvăluie cele Opt Reguli Karmice prin care iti poți influenta afacerile și viața personală. Fiecare Lege are propriul capitol. La finalul fiecărui capitol există sugestii practice pentru cum să aplici în mod eficient aceste legi karmice în afacerea ta. Iată și cuprinsul :

#0:Introducere: cum funcționează karma
#1: Nu mai face ceea ce nu funcționează
#2: Găsește cauza cauzelor.
#3: Identifică-ți partenerii karmici de afaceri.
#4: Începe cu tine.
#5: Încetează să mai iei decizii.
#6: Încarcă-ți capsatorul.
#7: Fii deasupra problemelor tale.
#8: Reinvestește Karma.

 

Comanda acum cartea Management Karmic !

Cf_yoga_3D

Cum funcționează yoga: Vindecă viața ta și a celor din jur cu Yoga Sutra


Toată lumea știe că Yoga Sutra este sursa fundamentală pentru tot ce înseamnă yoga. Ce s-ar putea să nu știi este că această carte străveche conține, în același timp, toate secretele pe care trebuie să le cunoști pentru a-ți vindeca și trupul, și inima; pentru a depăși orice boală și orice fel de nefericire; pentru a ajunge într-un loc unde domnesc sănătatea, forța și liniștea desăvârșită.

În această carte ne sunt oferite secretele despre cum funcționează yoga astfel încât să trăim o viață frumoasă într-o minunată poveste despre cum au ajuns acestă învățături prețioase din India, țara mamă, în Tibet, acum mai bine de 1000 de ani.

Comandă cartea „Cum funcționează yoga”

 

Karma Iubirii: 100 De Răspunsuri Despre Relația Ta


Toată lumea știe că Yoga Sutra este sursa fundamentală pentru tot ce înseamnă yoga. Ce s-ar putea să nu știi este că această carte străveche conține, în același timp, toate secretele pe care trebuie să le cunoști pentru a-ți vindeca și trupul, și inima; pentru a depăși orice boală și orice fel de nefericire; pentru a ajunge într-un loc unde domnesc sănătatea, forța și liniștea desăvârșită.

În această carte ne sunt oferite secretele despre cum funcționează yoga astfel încât să trăim o viață frumoasă într-o minunată poveste despre cum au ajuns acestă învățături prețioase din India, țara mamă, în Tibet, acum mai bine de 1000 de ani.

Comandă cartea „Karma Iubirii”

 

 

Cursuri Online

poză curs ptr widgetSucces Interior, Succes Exterior – Introducere în aplicarea principiilor Diamond Cutter (Nivelul 1)


Este primul curs marca Diamond Cutter România ce are ca scop să te învețe cum să aplici practic principiile DCI Nivelul 1 ce au fost predate la seminarul Business Intensive cu Geshe Michael Roach. Aplicarea zilnică a principiilor te va ajuta cum să ai succes în carieră folosind sistemul DCI.

Sistemul Diamond Cutter te învață pas cu pas cum sa trăiești astfel încât să ai tot ceea ce ți-ai dorit, în același timp, fără să sacrifici nicio componentă pentru a o obține pe alta. Pe lângă succesul financiar, pentru a fi împlinit ai nevoie și de parteneriate de succes, sănătate fizică, liniște mentală și să poți contribui la succesul celor din jur.

Află mai multe detalii !

 

 

Managementul Karmic Al Proiectelor


Conceptele simple ale Managementului Karmic, îți oferă o metodă cu totul nouă de a-ți realiza sarcinile și proiectele. Au la bază principiile tiparelor mentale și al potențialului ascuns și funcționează de fiecare dată și în orice situație.

Managementul Karmic este simplu și logic de înțeles, dar pentru simplu fapt că am fost condiționați o bună parte din viață să fim competitivi, aparent vine în contradicție cu toate condiționările (antrenamentele) pe care noi le-am primit în viața asta. 12 ani de școală, 4-5 ani de facultate, job-ul, toate cursurile pe care le-am urmat (vânzări, negociere, marketing, management, antreprenoriat șamd) ne-au învățat să fim competitivi (e o singură pizza pentru toți) și că problema e la ceilalți, așa că trebuie să-i „lucrăm” pe ceilalți.

Află mai multe detalii !