DCI CLUB

CLUB DE SUPORT ÎN APLICAREA SISTEMULUI DCI

în fiecare joi de la 18:30 în Piața Victoriei (București) sau on-line

Cum să-ți crești afacerea și cariera
 aplicând un sistem ce funcționează de fiecare dată indiferent de domeniul în care lucrezi

arrow-down

Ai obosit să iei decizii de business și carieră care nu funcționează?

Daca ceva nu merge de fiecare dată, atunci nu merge. Cum ar fi cineva să îți spună când te urci în avion, "știi, azi s-ar putea să nu ajungem la destinație :("

•Ai folosit tehnici de Marketing "ca la carte" dar nu au funcționat?
Nu toți cei care au studii superioare în marketing și management reușesc în afaceri. MBA-ul nu reprezintă garanția succesului tău în business. Ai vă-zut falimentele prietenilor tăi și deja știi că nu există o corelație directă între coeficientul de inteligență și succes. Sau între numărul de diplome și succes.

•Ai folosit tehnici de comunicare cu echipa dar nu au funcționat?
De multe ori deși îți faci treaba esti certat(ă) de manager. Oricât ai încerca să îl convingi că nu ești de vină, că ți-ai făcut rapoartele, că ai făcut tot ce depinde de tine, nu ai reușit să îl convingi pe șef. Tu știi că ești cel mai eficient angajat dar șeful nu te recomandă niciodată pentru o promovare. Pare ca nicio tehnică de convingere nu are succes.

•Ai folosit tehnici de vânzare "perfecte" dar nu ți-au adus clienți?
Ai grijă întotdeauna de client și de nevoile lui. Și cu toate acestea de mul-te ori te întrebi ce ar trebui să includă discursul tău de vânzare ca să poți atrage clienții de partea ta. Știi că ai cele mai bune produse și servicii și cu toate acestea nu reușești să îți convingi clienții de acest fapt. 

Enter your text here...

De ce să te înscrii în Clubul DCI...

1.

SIGURANȚĂ FINANCIARĂ

Primul obiectiv ce poate fi îndeplinit prin implementarea Sistemului DCI este siguranța financiară. Asta înseamnă să te eliberezi de grija insuficienței financiare în munca sau în firma ta, veniturile tale să fie predictibile și profitul să crească.

2.

RELAȚII ÎMPLINITE

Înveți cum sa aplici principiile Diamond Cutter pentru relații interpersonale. Vei avea relații de succes atât personale cat și cu partenerii de afaceri (furnizori, clienți, parteneri).

3.

PROGRES ÎN CARIERĂ

Vei învăța cum sa avansezi în cariera ta folosind o metoda ce nu da greș niciodată, indiferent de aparenta competiție din jurul tău.

4.

CREAREA JOBULUI DORIT

Învață secretul descoperirii vocației în munca ta și în același timp să te bucuri și de abundență. Trăiește-ți viața cu sens și îndeplinește-ți vocația în așa fel încât poți aduce succes și împlinire celor din jur. 


5.

MINTE LINIȘTITĂ

Desigur, a avea succes în afaceri și carieră nu este suficient dacă nu ai și echilibru mental. Parte componentă a Sistemuluiu DCI este practica meditației ce te ajută să treci peste provocări, sa-ti antrenezi mintea și să descoperi liniștea in mijlocul situațiilor dificile.

6.

CONTRIBUȚIE ȘI LEADERSHIP

Conectează transformarea ta cu evoluția echipei tale. Afli care este abordarea corectă pentru a crește oameni de succes în jurul tău și pentru a forma parteneriate de succes. Un manager care aplică DCI își formează propriul stil eficient de a conduce.

arrow-down


Despre Sistemul DCI

Sistemul Diamond Cutter oferă o idee nouă și în același timp veche de mii de ani și importantă pentru manifestarea tuturor lucrurilor din viața ta. Se bazează pe adevărul imperturbabil al relației cauză-efect, că tot ceea ce ni se întâmplă vine din modul cum îi tratăm noi pe cei din jur. Mai mult de atât, sistemul DCI oferă o explicație clară despre cum anume ceea ce facem noi altora este stocat sub forma unei semințe în mintea noastră. Aceasta sămânță rodește în minte și apoi determină lucrurile și oamenii pe care-i vedem în jurul nostru. 


Dacă învățăm metoda prin care să plantăm și să îngrijim semințele potrivite, atunci avem puterea de a manifesta în viața noastră, orice vis ne dorim. Numele Institutului Diamond Cutter își are originile în străvechea scriere intitulata “Sutra Șlefuitorului de Diamante”. Este cea mai veche carte tipărită din lume și se găsește în multe țări din Asia. 


Sistemul Diamond Cutter a fost conceput de Institutul Diamond Cutter (DCI), fondat de către Geshe Michael Roach. Geshe Michael și-a dedicat peste 25 de ani din viață pentru studiul învățăturilor Tibetane și Indiene, incluzând Sutra Diamantului Tăiat de Înțelepciune, ale cărei concepte au format baza sistemului DCI.


Acest club este conceput să pună bazele teoretice ale înțelepciunii sistemului Diamond Cutter și să te ajute să-ți dezvolți abilitatea de a aplica practic această înțelepciune în proiectele pe care le ai de îndeplinit, în munca ta și în afacerea pe care o conduci.


Acceleratorul de 90 de zile

Conține 12 Lecții Video ce te vor ajuta să înțelegi și să implementezi sistemul DCI în munca ta

L1: Fundația Sistemului DCI

Durată: 1h 35m

Stabilim baza acestui sistem, principiul cel mai important pentru a înțelege cum funcționează cu adevarat realitatea și a nu mai da cu zarul în tot ceea ce faci.

L2: Cei 4 pași pentru îndeplinirea obiectivelor

Durată: 1h 45m

Una din cele mai puternice unelte din Sistemul DCI, ce te ajută să concepi planul oricărui obiectiv ți-l propui.

L3: Corelații cauză-efect

Durată: 1h 45m

Cele mai des întâlnite provocări în afaceri și corelația cu semințele mentale ce le-a provocat, și care sunt semințele pozitive pentru schimbare.

L4: Cum sunt proiectate semințele mentale

Durată: 1h 55m

Afli despre camera video a minții tale și hard disk-ul infinit unde sunt stocate semințele mentale. Tipuri diferite de semințe mentale.

L5: Top 10

Durată: 1h 55m

În această lecție discutăm despre cele mai importante 10 tipare mentale și cum să le putem contoriza pentru a le putea schimba.

L6: Carnețelul 

Durată: 1h 55m

Managementul semințelor mentale pentru succes. Rutina zilnică pentru a produce schimbarea tiparelor mentale.

L7: Eliminarea tiparelor negative

Durată: 1h 35m

Înveți despre cele 4 puteri pentru eliminarea semințelor negative din subconștient, o unealtă foarte puternică alături de cei 4 pași pentru îndeplinirea obiectivelor.

L8: Cuibușorul Karmic

Durată: 1h 45m

Afli cum poți gestiona partenerii unei afaceri: clienți, furnizori, colegi și restul lumii astfel încât să ajungi să ai un business de succes automat.

L9: Deciziile capcană

Durată: 1h 55m

Înveți cum să eviți alegerile capcană și cum să plantezi situații în care nu va mai trebui să iei nicio decizie incompletă în munca ta.

L10: Cum funcționează tiparele mentale

Durată: 1h 55m

Afli despre cele 4 Legi ale modului de funcționare al tiparelor mentale și despre cele 4 Flori, modul cum aceste tipare se deschid.

L11: Talent, Pasiune, Vocație

Durată: 1h 55m

Învață secretul descoperirii pasiunii adevărate și cum îi poți ajuta și pe alții să-și atingă acest țel. Trăiește-ți viața cu sens și îndeplinește-ți vocația în așa fel încât poți aduce succes și fericire celor din jur.

L12: Resurse Nelimitate

Durată: 1h 55m

Depășirea idei resurselor limitate; Înveți cum să acționezi fără a mai duce niciodată grija resurselor în munca și în firma ta.

Cine vor fi gazdele tale:


Octavian Baban
Îndrumător DCI


Liviu Taloi
Community Manager DCI


Livia Soare
Îndrumător DCI

O metodă prin care să-ți îndeplinești orice proiect îți propui

Sistemul DCI te ajută la eliminarea deciziilor conflictuale / Vei învăța cum să nu mai iei nici o decizie proastă și cum să nu mai fii prins între alegeri insuficiente.

Elimini cauzele ce duc la destrămarea proiectelor și a echipelor. Aplicând principiile DCI în proiectul tău, automat vei creea oameni de încredere în jurul tău.


Vei dobândi liniștea mentală că aplici un sistem eficient, care funcționează de fiecare dată. Un sistem corect, care este simplu și plăcut de pus în practică.

arrow-down

Iată și ce zic oamenii care
deja aplică Sistemul DCI ...

quote-right

Cristiana Oprea 

(Consultant fiscal)

AM CULES BOGĂȚIE DE RESURSE ȘI RECUNOAȘTEREA MUNCII PROFESIONAL PRINTR-O AVANSARE

La întâlnirile DCI am avut mereu parte de o atmosfera deschisa și caldă și de oameni de la care sa iau exemplu bun și să mă țin de aplicarea principiilor DCI în viața de zi cu zi. În principiu am văzut rezultate pe zona de relații personale și imagine de sine însă am avut rezultate și in domeniu profesional, am cules bogăție de resurse și recunoașterea muncii profesional printr-o avansare. Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor din grup pentru tot sprijinul și inspirata pe care o oferă :)

quote-right

Adina Acatrinei 

(Antreprenor)

DUPĂ 4 LUNI AU APĂRUT SOLUȚII FINANCIARE NEPREVĂZUTE CARE MI-AU UȘURAT SITUAȚIA ȘI APOI DUPĂ 6 LUNI AFACEREA MEA S-A STABILIZAT, CRESCÂND CONTINUU.

DCI a venit în cel mai dificil moment pe care l-am trăit până acum. Tocmai trecuse jumătate de an după accidentul vascular al soțului meu ,eveniment care ne-a schimbat complet felul nostru de viata,al meu ,al lui și al celor 3 copii ai noștri.

Faptul ca am primit cartea" Șlefuitorul de diamante" cadou de la o prietenă ,mi-a schimbat perspectiva, ajutându-mă să nu consider pe cineva vinovat că a făcut sau nu ceva, ci să îmi asum, ca provenind din propriile mele semințe și o oportunitate de a planta pentru viitor semințe extraordinare.

Am lucrat cu "Carnețelul" și "Setarea zilei" și după 4 luni au apărut soluții financiare neprevăzute care mi-au ușurat situația și apoi după 6 luni afacerea mea s-a stabilizat, crescând continuu.

Participarea la evenimentele și întâlnirile comunității m-au ajutat sa înțeleg și să învăț și din experiența celorlalți și să primesc foarte multă încurajare și susținere. Ceea ce am de făcut zilnic (in familie și profesie )nu mi se mai pare dificil, ci o oportunitate de a evolua.

Așa că azi mă simt mai în siguranță ca oricând, am direcție și o dorință intensă de a împărtăși cu alții soluțiile practice și simple din Șlefuitor pentru o viață cu sens .

Nu am cuvinte să exprim recunoștința mea adâncă pentru toată contribuția lui Geshe Michael pentru o lume mai bună și pentru faptul uimitor de a mă fi putut alătura și eu împreună cu DCI Romania, pe care o văd evoluând într-o comunitate puternică, înțeleaptă și profund morală.

Mulțumesc

quote-right

Adrian Cioriță 

(Consultant Imobiliar)

APLICÂND PRINCIPIILE AM FĂCUT CEA MAI MARE VÂNZARE DIN CARIERA MEA DE CONSULTANT IMOBILIAR

M-au ajutat întâlnirile DCI sa am mai mult control asupra viitorului meu. Îmi place sa-mi asum răspunderea 100% pentru succesul sau insuccesul meu. Nu cred in coincidențe, ghinion, crize si alte cauze nefavorabile. Cand ceva functioneaza in defavoarea mea am invatat sa-mi păstrez pacea mintii și să acționezi pentru un viitor de succes. DCI s-a potrivit cu nevoile si dorintele mele si aplicând principiile am făcut cea mai mare vanzare din cariera mea de consultant imobiliar. 

Este Clubul DCI potrivit pentru tine ?

Verifică dacă este cu adevărat pentru tine ce avem noi de oferit în cadrul Clubului DCI. 

CLUBUL DCI este pentru tine dacă...

 • check-circle-o
  Ești antreprenor și vrei să-ți conduci afacerea cu succes
 • check-circle-o
  Ești manager / team leader și vrei să dobândești un stil de leadership ce-i ajută pe cei din jur să crească
 • check-circle-o
  Ești profesionist într-un domeniu sau freelancer și vrei să devii performant în carieră
 • check-circle-o
  Te-ai săturat să dai cu zarul când vine vorba de strategie de creștere pe termen lung și vrei să elimini stresul cashflow-ului din afacerea ta
 • check-circle-o
  Vrei să transformi munca pe care o faci în vocația care-ți pune în valoare talentele naturale.

CLUBUL dci NU ȚI SE POTRIVEȘTE DACĂ...

 • times-circle-o
  Nu vrei să-ți asumi 100% responsabilitatea evoluției afacerii tale
 • times-circle-o
  Încă mai crezi că îți este predestinată viața pe care o ai și că indiferent ce ai face, nimic nu se va schimba
 • times-circle-o
  Încă mai crezi că sistemul economico-politic din România (sau țara în care trăiești) îți pune bețe în roate
 • times-circle-o
  Nu ești dispus să acorzi un minim de o oră pe săptămână pentru a aplica pașii Sistemului DCI
 • times-circle-o
  Crezi că numai de unul singur poți evolua, fără ajutorul unei comunități care să te susțină
Încearcă programul clubului fără niciun risc timp de 30 de zile!

Încearcă programul clubului, participă la întâlniri fără nicio grijă că ai făcut o investiție proastă. Iar dacă dintr-un anumit motiv crezi că acest club nu este pentru tine, poți oricând în intervalul de 30 de zile să ne spui și noi îți vom returna plata făcută pentru înscriere, fără să te mai batem la cap cu întrebări.


Echipa DCI

arrow-down

Hai să recapitulăm ce vei primi în cadrul Clubului DCI

Access la ​Grup privat pe Facebook 

Pe lângă platforma on-line unde vei avea acces la filmările lecțiilor plus conferințele on-line, avem și un grup privat de Facebook, unde te poți conecta oricând cu membrii activi ai clubului și poți primi feedback din partea mentorilor DCI.

+

Când? Întâlnirile au loc în fiecare joi de la 18:30 - 20:15

Unde? la DCI Hub (Blv N. Titulescu nr 1 - București) pentru cei din București și on-line prin aplicația ZOOM.

Conferințe live și on-line săptămânale


Nu va trebui să-ți faci nici o grijă că vei pierde vreuna din întâlnirile sau lecțiile transmise. În ziua de azi ne putem conecta în direct prin intermediul internetului de oriunde ai fi, astfel încât să ai parte de un feedback în timp real și de valoarea pe care ți-o aduce comunitatea DCI. Iar dacă ești din București, vei putea participa și fizic la aceste conferințe.

+

90 Zile program de implementare 

Pe parcursul primelor 3 luni de zile, vei primi materiale în format VIDEO cu uneltele sistemului DCI și te vom susține în implementarea lor în munca sau în afacerea ta. Programul este structurat astfel încât să deprinzi cu ușurință modul de îndeplinire a obiectivelor prin sistemul DCI.

Înscrierile sunt înschise momentan !

Intră pe lista de așteptare dacă îți dorești să fii anunțat pe final de aprilie când vom redeschide înscrierile în club pentru seria 2a !

Platinum 

 • check-circle-o
  1X Program de 90 zile implementare a Sistemului DCI în cariera și afacerea ta (3 luni)
 • check-circle-o
  12 Lecții în format Video
 • check-circle-o
  Platformă on-line și grup privat pe Facebook
 • check-circle-o
  Întâlniri săptămânale la clasă și on-line
 • check-circle-o
  Suport on-line în aplicare 
 • check-circle-o
  10% Reducere la evenimentele DCI România

Diamond

 • check-circle-o
  1X Program de 90 zile implementare a Sistemului DCI în cariera și afacerea ta (3 luni)
 • check-circle-o
  12 Lecții în format Video
 • check-circle-o
  Platformă on-line și grup privat pe Facebook
 • check-circle-o
  Întâlniri săptămânale la clasă și on-line
 • check-circle-o
  Suport în aplicare (on-line + 6 sesiuni 1 la 1 ) 
 • check-circle-o
  20% Reducere la evenimentele DCI România
 • check-circle-o
  BONUS: Acces la cursul on-line ”Succes interior, Succes Exterior”

arrow-down

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Iată câteva răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre ce înseamnă DCI CLUB!

Trebuie sa imi stabilesc un obiectiv de la inceput pe care sa lucrez in program? Daca nu stiu, acest program ma poate ajuta sa imi stabilesc un astfel de obiectiv?

Se vor vedea rezultate la finalul programului de 3 luni? Ce trebuie sa fac ca sa imi îndeplinesc obiectivul?

Dupa ce se termin programul de 3 luni, ce va urma? Pot continua pe cont propriu sau mai am nevoie de support ?

Ce se intamplă daca nu obțin rezultatele propuse sau dacă nu rezonez cu acest program?

Trebuie neapărat să mă înscriu până pe data de 18 octombrie. Mai târziu nu voi putea intra pe parcurs?

Daca am nevoie de indrumare/intrebari/nelamuriri/small disasters intre intalnirile saptamanale, ce se poate face in acest sens?

Daca nu pot fi prezent la o întâlnire (fizic sau online) pot primi materialele si înregistrarea?

Exista si materiale scrise de suport pe care sa le putem citi oricand avem nevoie?

Daca nu am auzit niciodata de sistemul Diamond Cutter, trebuie sa fac ceva inainte sa pot intelege sistemul? Trebuie sa ma pregatesc cu ceva sau sa citesc cartea/cartile?

Contact

Dacă ai întrebări despre Clubul DCI și înscriere nu ezita să o contactezi pe Livia !

Livia Soare

livia.soare@diamondcutter.ro 

0723006877


© 2017 Diamond Cutter România