Cum gestionăm deciziile capcană în management | Slefuitorul de Diamante

Cum gestionăm deciziile capcană în management

Am fost iar în vizită la BiziLive în studio alături de Costi Paraschiv, și de data asta am discutat despre un subiect foarte relevant pentru management: Cum eliminăm deciziile capcană în management.

Mai exact, am vorbit despre:

  • – Deciziile Capcană, definițe
  • – Cum să le recunoaștem, De unde vin
  • – Cum să le evităm pe viitor
  • – Cum a reușit Costi să-și gestioneze mai bine fluxul financiar în afacerea pe care o conduce
  • – Ce înseamnă să faci management și să nu mai fi stresat de nicio decizie

Emisiunea o poți urmări aici.

Enjoy!

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.