Echipa DCI România | Slefuitorul de Diamante

Echipa DCI România

Echipa DCI România

Octavian Baban

Octavian este ambasador și trainer acreditat în sistemul Șlefuitorului de Diamante, îndrumător în practica mindfulness și inițiatorul proiectului Diamond Cutter România ce se ocupă cu educația și aplicarea sistemului DCI în afaceri și în viață. A contribuit la publicarea cărților lui Geshe Michael Roach în limba română și a organizat conferințele Business Intensive DCI.

Octavian este fondatorul comunității Diamond Cutter România care e în continuă creștere. Din comunitate fac parte mulți profesioniști cât și mulți proprietari de afaceri mici și mijlocii, care aplică cu succes sistemul Șlefuitorului în munca și viața lor.

Florin Pasat

Florin este trainer acreditat în sistemul Șlefuitorului de Diamante. El este soț, tată, antreprenor, coach, speaker, autorul cărţii „WOW! Noul ghid ca să trăieşti acum o viaţă abundentă şi împlinită” şi creatorul proiectului „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” – proiect al cărui scop este să le ofere persoanelor cele mai simple și mai eficiente tehnici prin care să aibă o viaţă abundentă şi împlinită.

Florin a introdus principiile „Şlefuitorului” şi în seminariile şi workshopurile sale, ajutându-i pe participanţi să-şi îmbunătăţească situaţia financiară, relaţia de cuplu sau starea de sănătate.

Nour Ibrahim

Nour este  trainer acreditat în sistemul Șlefuitorului de Diamante. Este o susținătoare pentru drepturile omului, dezvoltarea în afaceri a femeilor și egalitatea între bărbați și femei și lucrează în cadrul proiectului „Advocacy for integration of refugees in Romania” finanțat de către Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru  Refugiați în România.

Nour vrea să planteze semințe pentru pace globală aplicând acest sistem, scop în care a fondat organizația non-profit „Seeds for Peace” pentru a oferi o șansă de a crea o nouă viață femeilor din comunitatea refugiaților din România. Această organizație e în parteneriat cu ACIP, un proiect pentru conservarea cărților străvechi din Tibel, iar Nour conduce proiectul „Threads of Wisdom” din România.

Livia Soare

Livia este  trainer acreditat în sistemul Șlefuitorului de Diamante. După ce a lucrat mulţi ani în domeniul juridic, în septembrie 2015 a descoperit principiile Şlefuitorului de Diamante, care au devenit un mod de viaţă şi care au au condus-o pas cu pas către descoperirea propriei misiuni în viaţă: aceea de a preda şi a duce mai departe aceste învăţături din sistemul Diamond Cutter. Din 2016 este împlicată şi în organizarea evenimentelor şi a comunităţii  Diamond Cutter Romania.

În paralel, dezvoltă un proiect personal numit „Relaţie împlinită” care îşi propune să ajute oamenii să obţină relaţii împlinite pe toate planurile (amoroase, de prietenie, de serviciu, de familie etc) aplicând principiile din Diamond Cutter.

 

Liviu Taloi | Membru senior DCI România

Liviu este Senior Consultant in e-commerce, usability, analytics, conversion rate optimization and online marketing; cofondator la ECOMpedia – cea mai mare resursă de informații gratuite despre ecommerce-ul românesc și Community Manager la GPeC.  A consiliat peste 100 de magazine online, cele mai multe din ele devenind lider pe nișele unde activează.

A luat contact cu principiile Diamond Cutter încă din 2014, de prima oară când a apărut sistemul DCI în România  aducându-şi aportul la dezvoltarea comunităţii şi transmiterea acestor învăţături.

Gabriel Stoica | Instructor Yoga

Gabriel este este trainer acreditat în sistemul Șlefuitorului de Diamante. Inginer în domeniul Hi-Tech începând din anul 2001 pana in prezent, activând printr-o serie de companii atât in Romania cat și din Europa, atât in calitate de angajat cat și consultant.

In ultimii 5 ani, Gabriel a dezvoltat cu precădere o atracție deosebita pentru yoga, căreia i-a dedicat cea mai mare parte din practica și studiul zilnic în paralel cu studiul intens al principiilor Diamond Cutter.

Gec Diaconu

Gec este  trainer acreditat în sistemul Șlefuitorului de Diamante. După ce a lucrat ca inginer software în multinaționale timp de zece ani și-a pornit propria afacere de internet marketing în 2013. A citit Șlefuitorul în decembrie 2014 și de atunci îl aplică în afacerea lui, cât și în tot ceea ce face. De când aplică principiile Șlefuitorului, afacerea lui Gec a înregistrat creștere semnificativă în fiecare an, și în 2015 a depășit cifra de afaceri de 100.000€.

Gec aplică principiile străvechi și în viața de familie, în relaționarea cu cei doi copii ai săi cât și cu părinții, rudele, prietenii. Toate relațiile sale au devenit foarte frumoase și pline de iubire.