De ce avem nevoie să repetăm demonstrația cu pixul de 3000 de ori ? | Slefuitorul de Diamante

De ce avem nevoie să repetăm demonstrația cu pixul de 3000 de ori ?

Cineva l-a întrebat pe Geshe Michael la un eveniment : „Auziți, dar de ce ne predați din nou pixul, că doar ne-ați zis de el și anul trecut?”

Răspuns: „Aveți nevoie să repetați demonstrația cu pixul de cel puțin 3000 de ori până să înțelegeți corect realitatea zilnic!”

Iată în acest clip video, demonstrația cu pixul din cadrul DCI Nivelul 3, din septembrie 2017.

Spor la studiu !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.