Traininguri | Slefuitorul de Diamante

Traininguri

 

DIAMOND CUTTER ROMÂNIA

Diamond Cutter Romania parte a Diamond Cutter Institute (DCI), este formată dintr-o echipa de 6 traineri acreditaţi de SCIM – Sedona College of Internaţional Management – Academic Sessions.

CE ESTE DIAMOND CUTTER INSTITUTE – DCI

Institutul Diamond Cutter  (DCI) oferă o idee nouă și importantă pentru manifestarea tuturor lucrurilor din viața ta. Se bazează pe adevărul imperturbabil că tot ceea ce ni se întâmplă vine din modul cum îi tratăm noi pe cei din jur. Mai mult de atât, Institutul Diamond Cutter oferă o explicație clară despre cum anume ceea ce facem noi altora este stocat sub forma unei semințe în mintea noastră. Aceasta sămânță rodește în minte și apoi determină lucrurile și oamenii pe care-i vedem în jurul nostru. Dacă învățăm metoda prin care să plantăm și să îngrijim semințele potrivite, atunci avem puterea de a manifesta în viața noastră, orice vis ne dorim.

MISIUNEA DIAMOND CUTTER INSTITUTE

Scopul Institutului Diamond Cutter este să ajute oamenii din întreaga lume în a atinge succesul pe toate planurile: să atingă succes și prosperitate financiară și o carieră satisfăcătoare, să se bucure de relații împlinite și de durată atât cu partenerii de afaceri cât și cu cei de viață, să fie sănătoși atât fizic cât şi mental-emoțional, sa dobândească liniște interioara și putere de concentrare și nu în ultimul rând, să poată ajuta la schimbarea în bine a familiei, a comunității și a țării în care trăiesc.

DE UNDE VINE DIAMOND CUTTER INSTITUTE

Numele Institutului Diamond Cutter își are originile în străvechea scriere intitulata „Sutra Șlefuitorului de Diamante”.

Este cea mai veche carte tipărită din lume și se găsește în multe țări din Asia. În carte sunt explicate cele mai importante idei despre cum putem planta semințele ce ne creează viața și lumea noastră.

Institutul Diamond Cutter a fost înființat de Michael Roach, primul american în ultimii 600 de ani care a primit titlul de Geshe, sau Maestru Doctorand în budism.

Despre fondatorul Institutului Diamond Cutter

Geshe Michael Roach a petrecut 25 ani  într-o mânăstire tibetană şi apoi s-a întors la New York  şi a început o afacere cu diamante. Şi, folosind vechile principii pe care le-a învăţat în mănăstire, a pornit această companie care este acum cea mai mare companie de diamante şi bijuterii din lume. Compania a atins pragul anual de 250 milioane de dolari, din vânzări. În 2009, compania a fost vândută super-investitorului Warren Buffet.

Acum, echipa Diamond Cutter Institute merge peste tot în lume, inclusiv în Bucureşti (a venit pentru a patra oara în septembrie 2017)  şi ajută oamenii să înveţe aceste principii speciale pentru succes.

SCOPUL UNUI TRAINING DCI

Este să te transforme într-o persoană de succes – atât în interior, cât și la exterior.

Când vorbim despre succes „exterior” ne referim la succes în cariera ta, în finanțele tale, cu partenerul tău, cu familia ta și în celelalte relații, precum și legat de sănătatea ta. Succesul „interior” înseamnă că vrem să te ajutăm să ai succes și pe interior: să ai pace interioară și să fii fericit. Să devii un exemplu care îi poate ajuta pe cei din jur, doar prin simplul fapt de a fi tu însuți!

Conceptele sistemului DCI, oferă o metodă cu totul nouă de a realiza sarcinile și proiectele. Au la bază principiile tiparelor mentale și ale potențialului ascuns și funcționează de fiecare dată și în orice situație.

Principiile DCI sunt simple și logic de înțeles, dar pentru simplu fapt că am fost condiționați o bună parte din viață să fim competitivi, aparent vine în contradicție cu toate condiționările (antrenamentele) pe care noi le-am primit în viața asta. 12 ani de școală, 4-5 ani de facultate, job-ul, toate cursurile pe care le-am urmat (vânzări, negociere, marketing, management, antreprenoriat șamd) ne-au învățat să fim competitivi și că problema e la ceilalți, așa că trebuie să-i „lucrăm” pe ceilalți.

Viața reprezintă un șir lung de misiuni și proiecte. Avem nevoie de o metodă pentru a le duce la capăt cu bine; avem nevoie de o rețetă sigură pentru succes. Succesul financiar desigur. Dar în același timp vrem să avem succes ca oameni: să fim oameni buni, oameni cu adevărat fericiți, oameni sănătoși atât fizic cât și mental. Și dacă facem totul corect, îi vom ajuta și pe toți oamenii din jurul nostru în același timp.

TRAININGUL DCI SE ADRESEAZĂ:

 • Unui antreprenor care vrea să îşi conducă afacerea cu succes, să aibă mai mult profit
 • Unui antreprenor care vrea să aibe parte de armonie în relațiile cu partenerii de business, cu clienţii, cu furnizorii şi cu angajaţii
 • Unui manager / team leader care vrea să dobândescă un stil de leadership care să-i ajute pe cei din jur să crească, conducând astfel la creşterea întregii companii
 • Unui membru dintr-o echipă care vrea să aducă o contribuție mai mare în ceea ce face, să contribuie la succesul unei companii

OBIECTIVELE TRAININGULUI DCI

Crezi că ai putea conduce o maşină doar bazându-te pe atitudine (obiective de atitudine), fără să cunoşti reglementările din trafic (obiective de cunoştinţe) sau cum să manevrezi simultan pedalele de frână şi acceleraţie, schimbătorul de viteze şi volanul (obiective de abilităţi)?

Toate cele 3 categorii de obiective sunt la fel de importante la fel ca picioarele de la o masă cu 3 picioare.

OBIECTIVELE DE CUNOŞTINŢE ALE TRAININGULUI DCI

 1. Afacerea trebuie să fie prosperă, trebuie să aducă bani. Sistemul DCI ne învaţă cum să facem aceşti bani, dacă înţelegem de unde vin şi cum să facem în aşa fel încât ei să vină în continuare şi cum să ne păstrăm o perspectivă sănătoasă asupra lor cât timp dispunem de ei.

2.Trebuie să ne bucurăm de bani. Adică să învăţăm cum să ne păstrăm sănătatea minţii şi a trupului în timp ce facem bani. Activitatea prin care ne construim bunăstarea nu trebuie să ne epuizeze fizic şi psihic.

3.La final, totul trebuie să aibă un rost. Să poţi privi în urmă spre tot ce ai realizat şi să spui că toţi anii în care te-ai ocupat de afaceri, au avut un rost. La final, trebuie să constatăm că atitudinea noastră şi modul în care ne-am condus afacerile au însemnat ceva pe termen lung, ceva care a marcat pozitiv lumea în care trăim. Scopul oricărei afaceri este imbogăţirea, dobândirea bunăstării, atât cea exterioară cât şi cea interioara – pace, linişte, satisfacţie şi inimă bucuroasă.

OBIECTIVELE DE ABILITĂŢI ALE TRAININGULUI DCI

Nu e suficient să ştim o reţetă sigură despre cum să obţinem succesul de fiecare dată, pe toate planurile. Trebuie să ştim şi cum să folosim principiile din sistemul DCI. Abilităţile necesită practică susţinută şi conştientă. În sistemul DCI, aceste abilităţi sunt numite „grădinărit mental”.

Atunci când vrei să ai o grădină frumoasă trebuie să faci mai multe lucruri: să cureţi pământul de resturi, să smulgi buruienile, să sapi pământul, să plantezi flori, să îngrijeşti florile. Se întâmplă că după ce ai plantat florile, buruienile vor continua să crească şi ele, deci va trebui ca simultan cu îngrijitul florilor să distrugi şi buruienile care apar. SIMULTAN.

În viaţa reală asta se traduce prin faptul că trebuie să îţi construieşti partea pozitivă a vieţii tale SIMULTAN cu abordarea corectă a greutăţilor din viaţă.

Mintea noastră este asemenea unui proces ce are loc în natură.  T. Harv Eker – autorul cărţii „Secretrele minţii de milionar” spune:

„Atunci când vrei să vezi dacă un principiu funcţionează sau nu uită-te la natură. Dacă îl vei regăsi în natură înseamnă că va funcţiona şi în afacerea ta sau în viaţa de zi cu zi”.

Aşa cum dintr-o ghinda mică de 3 grame va răsări un stejar de 3 tone, tot aşa şi tiparele noastre mentale vor crea realitatea de zi cu zi. În mod similar, dacă plantăm în pământ o sămânţă de pepene, nu ne putem aştepta să răsară un cartof, tot aşa dacă tot ce se întoarce la noi este similar cu ceea ce oferim altora.

Principiile DCI alcăuitesc un sistem, gândit asfel încât să ofere atât instrumente pentru realizarea obiectivelor propuse dar şi instrumente pentru a diminua/înlătura acele tipare mentale care ne ţin pe loc din îndeplinirea acestor obiective.

OBIECTIVELE DE ATITUDINE ALE TRAININGULUI DCI

Există două componente care facă ca atitudinea să fie măsurabilă. Prima componentă se referă la beneficii. Mai mari sau mai mici. Ce câştigi dacă fac un anumit lucru? Poţi câştiga bani, recunoştere, timp, siguranţă control, dragoste, importanţă, fericire.

Beneficiile principiilor DCI pentru angajați

 • Recăpătarea încrederii în propria persoană
 • Îmbunătățirea imaginii de sine
 • Recăpătarea controlului asupra vieții personale

Beneficiile principiilor DCI pentru Angajator

 • Creșterea cifrei de afaceri
 • Creșterea profitului net
 • Creșterea performanțelor echipelor de vânzări ( volum de vânzări/unitate de timp)
 • Creșterea productivității angajaților (respectarea termenelor limită și finalizarea proiectelor înainte de termenele limită)
 • Creșterea creativității angajaților în a genera idei utile pentru angajator
 • Îmbunătățirea comunicării între membrii aceleiași echipe
 • Îmbunătățirea comunicării între Team-Leaderi – Scăderea numărului de zile de concedii medicale
 • Scăderea fluctuației de personal (turn-over)

Rezultatele în viața de zi cu zi a acestor beneficii sunt:

 • Îmbunătățirea stării de sănătate, vindecarea anumitor afecțiuni
 • Reducere semnificativă a stresului
 • Îmbunătățirea relației de cuplu și a relației cu ceilalți membrii ai familiei
 • Îmbunătățirea situației financiare
 • Realizarea unui echilibru între viața de familie și job
 • Atingerea eficientă a obiectivelor de serviciu
 • Eliminarea amânării

A doua componentă a atitudinii este încrederea. Ai încredere în produsul/serviciul pe care îl oferi sau activitatea pe care o faci?

Principiile DCI oferă acele instrumente prin care să obţii această încredere. După ce testezi sistemul să vezi dacă funcţionează, pornind de la un obiectiv mic, vei căpăta încredere că acestea vor funcţiona de fiecare dată dacă le aplici în mod corect şi constant. Iar toate acestea îţi vor asigura în mod natural încrederea în toată activitatea pe care o prestezi.

FORMATUL TRAININGULUI DCI

 • Training de 1 zi, de 2 zile sau modular (4 săptămâni a câte 4 ore/săptămână)
 • Sesiuni scurte de mindfulness (meditaţie) la toate cele 3 formate
 • Sesiune de mindfulness 1 ora (yoga) inclusă la trainingul intensiv de 2 zile
 • Suport în aplicare 30 zile după terminarea trainingului (pe email şi grup privat de Facebook)
 • Sesiuni de coaching individual (dacă pachetul achiţionat include)
 • Acces la platforma cu materiale de suport şi materiale ajutătoare

 

Pentru o ofertă pachet individualizat contactați-ne folosind formularul de mai jos !

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Companie

Mesaj